متخصص بیماری های داخلی


عضو انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران

رژیم دیابتی

دیابترژیم دیابتی

پرهیز از خوردن قند وشکر وشیرینی جات.بطور کلی هر خوراکی که مزه ی شیرین دارد قند دارد مثل عسل -خرما- توت-کشمش .میوه های شیرین بخصوص هندوانه -انگور – موز- سیب- لیمو شیرین و…از غذا ها :برنج –رشته- ماکارونی- سیب زمینی – نشاسته قندهای مرکب هستند که در بدن به قند ساده تبدیل میشوند که باید کنترل شده ومحدود استفاده شود.

استفاده از: سبزیجات و سالاد- چای سبز- پسته – فندق- کدو- سیر- پیاز- موسیر- شنبلیله- لوبیا – هویچ – تخم گشنیز

*ورزش وپیاده رویپرهیز ازنمک وچربیدیابت3

بدلیل فشار خون وچربی بالای احتمالی همراه دیابت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *